Η άποψη μου είναι ότι κάθε επιχειρηματίας και επαγγελματίας, έχει δικαίωμα στην πλήρη αξιοποίηση των Social Media,  προς όφελος της επιχείρησης του.

 

 

 

Σκοπός μου είναι να σε βοηθήσω να αξιοποιήσεις τα Social media για την καλύτερη ορατότητα της επιχείρησης σου.

Να μάθεις πως να χρησιμοποιήσεις τα Social Media για να προβάλεις την δουλειά σου με επαγγελματικό τρόπο και πως να τα κάνεις μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες σου.

Μην γκρινιάζεις για την αναγκαστική μετάβαση στο internet που πρέπει να κάνεις (λόγω των περιστάσεων), προσαρμόσου και προχώρα.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να κατανοήσεις τα Social media προς όφελος της επιχείρησης σου, να σου μάθω πως να βρεις τι να γράψεις στις αναρτήσεις σου στα Social media για ένα χρόνο από τώρα, πως να κάνεις γραφικά, βίντεο και να χρησιμοποιείς τα πιο χρήσιμα εργαλεία για να κάνεις τα Social media εμπειρία κι όχι αγγαρεία.

Μπορείς να κλείσεις μια 1:1 συνάντηση μαζί μου, για να συζητήσουμε ακριβώς αυτό που θέλεις να μάθεις, για το περιεχόμενο και τα social media. Ή να αγοράσεις ένα από τα πακέτα συνεργασίας που σου ταιριάζει ή να παρακολουθήσεις κάποιο από τα ομαδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που κάνω.

Επικοινώνησε μαζί μου, για να δούμε τι σου ταιριάζει καλύτερα.

 

 

Είμαι η Έφη Χατζηπρόιου Κεχαγιά. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά που είναι φοιτητές.

Είμαι ειλικρινής, αισιόδοξη, θετική με όνειρα και φιλοδοξίες.

Προσαρμόζομαι πολύ εύκολα στις περιστάσεις και τις ανατροπές της ζωής.

Έχω δουλέψει ή συμμετάσχει σε εταιρίες για περισσότερα από 20 χρόνια.

Έχω σπουδάσει κλασικό μάρκετινγκ και έχω ειδικευτεί στο Content Marketing, που πιστεύω ότι είναι η ραχοκοκαλιά όλου του Digital markeitng.

 

 

 

   Προχωράω πάντα μπροστά, με την εμπειρία και τις γνώσεις της γενιάς που έζησε τόσες αλλαγές και προσαρμόστηκε.